Ασφαλιστικός Γονέας
real estate menu left
real estate menu rightΑσφαλιστικός Γονέας PDF Εκτύπωση E-mail

Ασφαλιστικός Γονέας: Η πρώτη ασφάλεια… αγάπης!

Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι μια πρωτοποριακή ασφάλιση που προσφέρει χωρίς κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένειά σας, στην περίπτωση που εσείς ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε αυτή την αποστολή, εξαιτίας νοσηλείας ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα.

Έτσι, με τις αγορές που κάνετε εσείς ή/και η οικογένειά σας από συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις, διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει για ένα έτος τις καθημερινές της αγορές και σε περίπτωση νοσηλείας σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις ημέρες νοσηλείας σας. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα € 1.500 μηνιαίως ή στα € 18.000 τον χρόνο.

Επιπρόσθετα, εάν είστε ή εάν γίνετε στο μέλλον ασφαλιζόμενος μας σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, θα σας επιστρέφουμε τα ασφάλιστρα  μέχρι και στο 90% αυτών, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας.
Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

Αποκτήστε και εσείς, χωρίς κόστος, τον Ασφαλιστικό Γονέα, συμπληρώνοντας την online φόρμα επικοινωνίας, και εμείς θα επικοινωνίσουμε μαζί σας για να σας εκδόσουμε τον δικό σας προσωπικό Ασφαλιστικό Γονέα. Μπορείτε επίσης να δείτε τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, καθώς και τα ποσοστά επιστροφής τους.

 

 

@team Insurance Services,

Βορείων Προαστίων Αττικής,

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 2 & Καρδίτσης,

(Ισόγειο)

Αγ. Στέφανος, Τ.Κ.: 14565,

τηλ: 2109534060, fax: 2109577848,

email: andreoud@ateam.gr

 

 

@team Insurance Servises

Κυκλάδων - Θήρας,

Επαρχειακός Δρόμος Εμπορείου - Περίσσας,

Σαντορίνη, Τ.Κ. 84703,

τηλ1: +30 210 6215818,

fax: +30 210 9577848,

email: andreoug@ateam.gr

Για ανταγωνιστικές

Προσφορές Αυτοκινήτων

επικοινωνήστε

 

Συνεργασίες με:

 

 


?>