Φίλης Glass
real estate menu left
real estate menu rightΦίλης Glass PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ιστορία

Ο Γιώργος Φίλης γεννήθηκε το 1945 στην Αθήνα. Μετά το πέρας της στρατιωτικής θητείας του, ανοίγει το δικό του κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκίνητων στην Αθήνα και ξεκινά ταξίδια εκτός Ελλάδας, για ανεύρεση και εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με σκοπό την εμπορία τους στη χώρα μας. Λόγω των πολυήμερων ταξιδιών, ζητά βοήθεια για το κατάστημα από τον αδερφό του. Αυτό αποτέλεσε και το εφαλτήριο μίας στενής και επιτυχημένης επαγγελματικής συνεργασίας, η οποία επικεντρώθηκε στην αγορά του κρυστάλλου αυτοκινήτου και κράτησε πάνω από 40 χρόνια.

Ιστορια

Εξειδίκευση στο κρύσταλλο

Η πρώτη εταιρία που ίδρυσαν, είχε ως αποκλειστικό σκοπό την εμπορία κρυστάλλων και ελαστικών για όλους τους τύπους οχημάτων. Στη συνέχεια, επέκτεινε τις δραστηριότητες της στην εμπορία και άλλων σχετικών ως προς τα κρύσταλλα και τα ελαστικά, προϊόντων. Η γκάμα εμπλουτίστηκε από κόλλες και υλικά προστασίας αυτοκινήτων, ταπέτα, καθαριστήρες, εργαλεία, ανταλλακτικά κρύσταλλα καθρεπτών και υπήρξε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα το 1990, η οποία έφερε συστήματα επισκευής και λείανσης των εμπρόσθιων παρμπρίζ αυτοκινήτων.

Νο1 στο χώρο του κρυστάλλου

Τις δεκαετίες του ’70, ’80 και ’90 η εταιρία κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή του είδους της και το όνομά της να είναι συνυφασμένο με τα κρύσταλλα και  παρμπρίζ αυτοκινήτων,  καλύπτοντας το 55% της Ελληνικής αγοράς και μέσω ενός πολύ καλά οργανωμένου δικτύου είχε πετύχει να προμηθεύει τόσο την περιοχή της Αττικής, όσο και την περιφέρεια με ακρίβεια, συνέπεια και σωστή εξυπηρέτηση.

Μια πορεία επιτυχίας

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι αδερφοί Φίλη ιδρύουν τη δεύτερη εταιρία, η οποία παίρνει την αντιπροσώπευση τότε πολυεθνικού ομίλου στην Ελλάδα υπό μορφή franchising και θέτει τη βάση μιας πολύ πετυχημένης πορείας στην αγορά. Το 2006 εξαγοράζεται από τη μητρική εταιρία και τότε ο Γιώργος Φίλης αποφασίζει να αποσυρθεί από την αγορά.

ΦΙΛΗΣGlass®

Εν έτη 2012, μετά από μία τόσο επιτυχημένη πορεία και παρ’ όλες τις συνθήκες του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, ο Γιώργος Φίλης, αντιλαμβάνεται ότι ακόμα υπάρχει έδαφος για επένδυση και επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί και πάλι στο αντικείμενο που κατέχει όσο κανένας άλλος στη χώρα.

Με όραμα και αφοσίωση, προχωρά στη δημιουργία της ΦΙΛΗΣGlass®, με έδρα την Καλλιθέα, συνεχίζοντας έτσι την καινοτόμο πορεία του στο χώρο των κρυστάλλων και παρμπρίζ αυτοκινήτων. Η ΦΙΛΗΣGlass® εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτει, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα παρμπρίζ αυτοκινήτων αλλά και όλα τα κρύσταλλα κάθε τύπου οχημάτων, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης.

Εξωτερικό-κτιρίου-&-κινητές
NewHQ

Το 2014, έπειτα από 2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και λόγω της ανάπτυξής της, η ΦΙΛΗΣGlass® μετακομίζει σε νέες, μεγαλύτερες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ακαδ. Πλάτωνος, Σερρών 83. Εκεί λειτουργούν πλέον τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, το εξελιγμένο τηλεφωνικό κέντρο 24ωρης εξυπηρέτησης, καθώς και ένα νέο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον, το νέο κτίριο στεγάζει το Κέντρο Διανομής στο οποίο γίνεται η αποθήκευση των Κρυστάλλων & ανταλλακτικών καθώς και η αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα.

Η ΦΙΛΗΣGlass®, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και της ελληνικής αγοράς, προσφέρει, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της, λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στα παγκόσμια πρότυπα, όσο και στα ελληνικά δεδομένα, βασισμένες στην άριστη ποιότητα, τη μακρά εμπειρία, την αξιοπιστία, την καινοτομία και την άμεση ανταπόκριση.

Η ΦΙΛΗΣGlass® στοχεύει στην άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσωπικά κι ανθρώπινα, αξίες στις οποίες πιστεύει και θέλει να επαναφέρει στην ελληνική αγορά.

Γιώργος Φίλης

Η προσωποποίηση της ήρεμης δύναμης, όπου με μεθοδικότητα, προγραμματισμό, υπομονή και επιμονή, έχοντας την απόλυτη γνώση του προϊόντος με την πολυετή εμπειρία του, ο Γιώργος Φίλης έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση στην αγορά του κρυστάλλου τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας.

Γεωργος

Ιδρυτής

 

Πηγή: www.filisglass.com

 

@team Insurance Services,

Βορείων Προαστίων Αττικής,

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 2 & Καρδίτσης,

(Ισόγειο)

Αγ. Στέφανος, Τ.Κ.: 14565,

τηλ: 2109534060, fax: 2109577848,

email: andreoud@ateam.gr

 

 

@team Insurance Servises

Κυκλάδων - Θήρας,

Επαρχειακός Δρόμος Εμπορείου - Περίσσας,

Σαντορίνη, Τ.Κ. 84703,

τηλ1: +30 210 6215818,

fax: +30 210 9577848,

email: andreoug@ateam.gr

Για ανταγωνιστικές

Προσφορές Αυτοκινήτων

επικοινωνήστε

 

Συνεργασίες με:

 

 


?>