Ανδρέου Γεώργιος
real estate menu left
real estate menu rightPDF Εκτύπωση E-mail

Ανδρέου Γεώργιος

 

Ο Ανδρέου Γιώργος είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων των Τ.Ε.Ι. Πειραιά (1993-1997) με πτυχιακή εργασία "Εκπαίδευση Ασφαλιστικών Συμβούλων και ο ρόλος της δια βίου εκπαίδευσης αυτών, Συστήματα εκπαίδευσης Ασφαλιστικών συμβούλων στην Interamerican", στη συνέχεια με Υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. πέρασε στο 3ο έτος στο University of Derby της Αγγλίας, όπου κατέκτησε το Β.Α. on Business Administration με πτυχιακή εργασία "Customer Care in Greek Insurance Market and what Interamerican does about its customers (1998)", ακολούθως στο Nottingham Trent University απόκτησε το Certificate of MBA (2001-2002).

 

Η σταδιοδρομία του στον ασφαλιστικό χώρο ξεκινάει το 1993 ως part timer Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Interamerican παράλληλα με τις σπουδές του, (μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με αριθμό μητρώου 132823). Το 2002 εκπαιδεύτηκε ως Financial Planner στην Interamerican και το 2003 πήρε την ειδίκευση του εκπαιδευτή Financial Planning. Το 2007 γίνεται Unit Manager της Interamerican και δημιουργεί μια νέα ομάδα 15 ατόμων μέχρι το 2010, χρονιά που η Διεύθυνση του Ανδρέου Δαυίδ Υποκαταστήματος Καλλιθέας της Interamerican όπου και υπαγόταν, αποφασίζει λόγω των νέων δεδομένων στην Ασφαλιστηκή αγορά να επεκτείνει τις συνεργασίες της και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες που εγγυώνται μια πιο ολοκληρωμένη και αρτιότερη εξυπηρέτηση για τον πελάτη.

Σήμερα ως άνθρωπος που πιστεύει στο agency έναντι όλων των άλλων εναλλακτικών τρόπων πώλησης Ασφαλιστικών Προϊόντων, έχει αναλαβει στο Πρακτορείο @team το ρόλο συμβούλου, εκπαίδευσης και ανάπτυξης νέων συνεργατών για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πρακτορείου καθώς και την ένταξη στον ραγδαία αναπτυσσόμενο ασφαλιστικό χώρο νέων αξιόλογων συνεργατών που θέλουν να έχουν μια απόλυτα επιτυχημένη καριέρα στον Ασφαλιστικό Θεσμό. Αντικείμενο Εξειδίκευσης Financial Planning, Επενδυτικά Προϊόντα και ασφάλειες Υγείας. Από το 2019 είναι μέλος της F.IN.E.

Δημιούργημά του είναι το Energy4Life - Creativeness due Networking - CDN® και το Energy4Life Learning Academy - ELA®, που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρει λύσεις σε ανάγκες που έχουν να κάνουν με τους  τομείς που έχει γνώσεις, Real Estate - Financial Planning -  Wellbeing - Life & Business Coaching, γνώρισε την διαδικασία με 30' ΔΩΡΕΑΝ Coaching και το μεγαλύτερο κεφάλαιο φυσικά, τους κατάλληλους ανθρώπους

 

 

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

@team Insurance Services,

Βορείων Προαστίων Αττικής,

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 2 & Καρδίτσης,

(Ισόγειο)

Αγ. Στέφανος, Τ.Κ.: 14565,

τηλ: 2109534060, fax: 2109577848,

email: andreoud@ateam.gr

 

 

@team Insurance Servises

Κυκλάδων - Θήρας,

Επαρχειακός Δρόμος Εμπορείου - Περίσσας,

Σαντορίνη, Τ.Κ. 84703,

τηλ1: +30 210 6215818,

fax: +30 210 9577848,

email: andreoug@ateam.gr

Για ανταγωνιστικές

Προσφορές Αυτοκινήτων

επικοινωνήστε

 

Συνεργασίες με:

 

 


?>