news
real estate menu left
real estate menu rightΝα καταγγέλλουν τις τράπεζες, για αθέμιτες πρακτικές στην ασφάλιση καλεί τους πολίτες το ΕΕΘ PDF Εκτύπωση E-mail

Μαίνεται ο πόλεμος τραπεζών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καθώς οι δεύτεροι κατηγορούν τις τράπεζες για αθέμιτες πρακτικές στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων προς τους πελάτες τους μέσω των Τραπεζοασφαλίσεων.

Περισσότερα...
 
Δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι» το επάγγελμα του ασφαλιστή. Πως ελέγχεται και πιστοποιείται PDF Εκτύπωση E-mail

Αν και πάγιο αίτημα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης είναι η δημιουργία μητρώου μελών πιστοποιημένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών η αδειοδότηση μέσω των επαγγελματικών επιμελητηρίων διασφαλίζει, εν μέρη, καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Περισσότερα...
 
Σε αυξήσεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας προχωρούν οι ασφαλιστικές! PDF Εκτύπωση E-mail

Νέος κύκλος ανατιμήσεων στα νοσοκομειακά ασφαλιστικά προγράμματα διαφόρων εταιρειών είναι σε εξέλιξη καθώς ο ιατρικός πληθωρισμός τρέχει με υψηλότερους ρυθμούς από το βασικό, με αποτέλεσμα να αυξάνει το μέσο κόστος αποζημίωσης τους τελευταίους 12 μήνες, για τις ασφαλιστικές.

Περισσότερα...
 
Οι Έλληνες επιστρέφουν στις ασφάλειες! Σημαντική αύξηση παραγωγής το εντεκάμηνο! PDF Εκτύπωση E-mail

Αύξηση 3,7% παρουσίασε η παραγωγή ασφαλίστρων το εντεκάμηνο αγγίζοντας τα 3,41 δισ., σύμφωνα με τη μελέτη της ΕΑΕΕ για την παραγωγή ασφαλίστρων περιόδου Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα...
 
Σήμα για αυξήσεις στα ασφάλιστρα του κλάδου αυτοκινήτου! PDF Εκτύπωση E-mail

SOS για τα αποτελέσματα των ασφαλιστικών εταιρειών αρχίζουν να στέλνουν ο δείκτης ζημιών και το τεχνικό αποτέλεσμα του κλάδου ασφάλισης αστικής ευθύνης οχημάτων.

Περισσότερα...
 
Για 2η χρονιά η D.A.S. Hellas στο «ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ» PDF Εκτύπωση E-mail

Στιγμές χαράς, θαλπωρής, με παιχνίδι, διασκέδαση και πολλά δώρα, για όλα τα παιδιά, περιέβαλλαν την παραμονή των στελεχών της D.A.S. Hellas στο «Χατζηκυριάκειο ίδρυμα» στον Πειραιά χθες το απόγευμα.

Η επίσκεψη έγινε με αίσθηση οικειότητας, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά, όπου η εταιρεία επισκέπτεται το «Χατζηκυριάκειο» αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει. Εξίσου οικεία, και θερμή, ήταν και η υποδοχή των παιδιών και του προσωπικού όπου από πέρυσι είχαν ζωντανές αναμνήσεις από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Περισσότερα...
 
Στα 1,27 δισ. ευρώ οι αποζημιώσεις στον κλάδο ζωής το εννεάμηνο! PDF Εκτύπωση E-mail

Στα €986.377.726, κυμάνθηκαν οι αποζημιώσεις στις ατομικές ασφαλίσεις κλάδου ζωής, ενώ στις ομαδικές οι αποζημιώσεις άγγιξαν τα €286.913.542, κατά το εννεάμηνο του 2016, σύμφωνα με νέα έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος που αφορά στην παραγωγή ασφαλίσεων ζωής στο εννεάμηνο.

Περισσότερα...
 
ΕΑΕΕ: Αύξηση 18,2% στις ασφαλίσεις ζωής και μείωση 11% στις ασφαλίσεις κατά ζημιών το πεντάμηνο PDF Εκτύπωση E-mail

Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και των επιστροφών ασφαλίστρων λόγω ακυρώσεων ανά μήνα μεταξύ των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-μελών της. Στο πλαίσιο αυτό, ενσωματώθηκαν στην έρευνα τα στοιχεία μηνός Μαΐου του 2015. Συνολικά ανταποκρίθηκαν 57 ασφαλιστικές επιχειρήσεις-μέλη οι οποίες συγκέντρωναν το 94,4% της παραγωγής ασφαλίστρων στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών και το 97,4% των ασφαλίσεων Ζωής σύμφωνα με τα στοιχεία του έτους 2014. Από τις ανωτέρω επιχειρήσεις, οι 21 δραστηριοποιήθηκαν στις ασφαλίσεις Ζωής και 47 στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών.

Περισσότερα...
 
Συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου μηνιαίας διάρκειας από την Prime Insurance PDF Εκτύπωση E-mail

Εγκύκλιο που αφορά την έκδοση μηνιαίου ασφαλιστηρίου στον κλάδο αυτοκινήτου απέστειλε η Prime Insurance στους συνεργάτες της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην εγκύκλιο, το μηνιαίο ασφάλιστρο (το οποίο δεν συστήνεται από την εταιρία), θεωρήθηκε αναγκαίο, ώστε να αντιμετωπίσουν οι συνεργάτες της εταιρίας τα προβλήματα ρευστότητας των πελατών τους, τα οποία προκύπτουν από την τραπεζική αργία ώστε να έχουν έστω και για σύντομη χρονική διάρκεια και με χαμηλό κόστος, την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη.

Περισσότερα...
 
Κατερίνα Σαββαΐδου: Ξεκινάνε άμεσα οι διασταυρώσεις των ανασφάλιστων! PDF Εκτύπωση E-mail

Οι επιπτώσεις από τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα επισημάνθηκαν πριν από λίγο σε συνέντευξη τύπου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με την παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων κ. Κατερίνας Σαββαΐδου.

Ειδικότερα, η κ. Σαββαΐδου τόνισε ότι ξεκινάνε άμεσα διασταυρώσεις για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων τα οποία όπως είπε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου είναι πάνω από 1 εκατ. Η κ. Σαββαΐδου γνωστοποίησε ακόμη ότι 91 - 92 χιλιάδες ανασφάλιστα αυτοκίνητα εμπλέκονται σε ατυχήματα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επικουρικού κ. Δημήτρης Ζορμπάς είπε χαρακτηριστικά ότι όποιος εμπλακεί σε ατύχημα καταστρέφει και καταστρέφεται.

Περισσότερα...
 
Η Prime Insurance έγινε GREEN ANGEL! PDF Εκτύπωση E-mail

Η Prime Insurance δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στις Ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης και στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις που έχουν σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την Εταιρική Αειφορία, με μεγάλη χαρά και τιμή γίνεται μέλος της κοινότητας των GREEN ANGELS.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 3

@team Insurance Services,

Βορείων Προαστίων Αττικής,

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 2 & Καρδίτσης,

(Ισόγειο)

Αγ. Στέφανος, Τ.Κ.: 14565,

τηλ: 2109534060, fax: 2109577848,

email: andreoud@ateam.gr

 

 

@team Insurance Servises

Κυκλάδων - Θήρας,

Επαρχειακός Δρόμος Εμπορείου - Περίσσας,

Σαντορίνη, Τ.Κ. 84703,

τηλ1: +30 210 6215818,

fax: +30 210 9577848,

email: andreoug@ateam.gr

Για ανταγωνιστικές

Προσφορές Αυτοκινήτων

επικοινωνήστε

 

Συνεργασίες με:

 

 


?>