Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, κου. Χρήστου Γεωργακόπουλου
real estate menu left
real estate menu rightΜήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, κου. Χρήστου Γεωργακόπουλου PDF Εκτύπωση E-mail

Ας γνωριστούμε καλύτερα. Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη ισχυριζόμαστε ότι δεν είμαστε μια συνηθισμένη Ασφαλιστική Εταιρία και ως απόδειξη του ισχυρισμού μας έχουμε την ασυνήθιστα μεγάλη πρόοδό μας επί 43 χρόνια, η οποία αποτελεί «προϊόν» της εμπιστοσύνης σας. Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη αντιλαμβανόμαστε το έργο που επιτελούμε όχι μόνον ως εμπορική, εκ του Νόμου, δραστηριότητα αλλά και κυρίως ως αποστολή, ως χρέος μας να προστατεύουμε από κάθε κίνδυνο τα αγαθά τα οποία κάθε άνθρωπος αγωνίζεται νυχθημερόν να δημιουργήσει και να διασφαλίσει, όπως είναι το εισόδημα, η οικογένεια, η περιουσία και η ποιότητα ζωής, όταν οι φυσικές πηγές δημιουργίας και διασφάλισής τους – ζωήυγείανεότηταεργασία – πάψουν να υπάρχουν. Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη με συμβουλές και παραινέσεις μας επί έτη, προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην βελτίωση του επιπέδου κατανόησης των πραγματικών πηγών επιτυχίας και ευτυχίας εκείνων, προς τους οποίους απευθύνουμε αυτήν την πρό(σ)κληση.

 

Κάτω από το φως αυτών των θέσεων, στο βαθµό που τις συµµερίζεστε ας συµφωνήσουµε:

Ας συμφωνήσουμε ότι είναι πράξη κοινής λογικής να κρατάμε τον εαυτό μας και εκείνους που αγαπάμε μακριά από τους μίζερους, τους κακότροπους, τους γκρινιάρηδες, τους απαισιόδοξους, τους αγέλαστους, τους ιδιοτελείς και από καθέναν που επιχειρεί ηθελημένα ή αθέλητα να μας δηλητηριάσει το μυαλό και την καρδιά. Δεν τους χρωστάμε ούτε μια στιγμή από την ζωή μας για να τους επιτρέπουμε να μας την κάνουν άνω – κάτω.

Ας συμφωνήσουμε ότι είναι πράξη σοφίας να μην θυσιάζουμε τα μεγάλα και σημαντικά στο βωμό των μικρών και ασήμαντων. Ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το μικρό και ασήμαντο – που σε λίγο δεν θα το θυμόμαστε καν – να μολύνει την καρδιά και το μυαλό μας. Πρώτα τα σημαντικά, αυτά που επιλέξαμε ως σημαντικά για το 2021. Αν δεν το έχουμε κάνει ακόμη, ας το κάνουμε σήμερα, τώρα!

Ας συμφωνήσουμε ότι είναι πράξη σωφροσύνης να αυξήσουμε τα όρια της κατανόησής μας απέναντι στο δικαίωμα των άλλων να έχουν διαφορετική άποψη από την δική μας. Να κάνουν λάθη. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, ούτε εμείς. Με λάθη από δόλο και ιδιοτέλεια δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε. Η κατανόηση δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και γίνεται πηγή ευτυχίας.

Ας συμφωνήσουμε ότι δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν – τα οποία δεν μπορούμε πλέον να επηρεάσουμε – ούτε γι΄ αυτά που υποθέτουμε ότι θα συμβούν στο μέλλον – που μπορεί να μην συμβούν. Όνειρα πρέπει να έχουμε, πορφυρά, συναρπαστικά γιατί χωρίς όνειρα και στόχους δεν μπορούμε να φτάσουμε πουθενά. Κανένας δεν μπορεί να φτάσει κάπου, αν δεν ξέρει ο ίδιος που θέλει να πάει. Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι το όνειρο και η πραγματικότητα είναι ένα και το αυτό και ότι αυτό που τα χωρίζει είναι μόνο ο χρόνος. Ας μην αφήσουμε ποτέ τις αναμνήσεις μας να είναι καλύτερες από τα όνειρά μας.

Ας συμφωνήσουμε ότι ο χρόνος που μόλις ανέτειλε έχει για όλους μας 365 ημέρες και ότι είναι στο δικό μας χέρι και σε κανενός άλλου, αν θα τις γεμίσουμε με σκέψεις, με συναισθήματα και με πράξεις δημιουργίας, χαράς, χαμόγελου. Ας αποφασίσουμε να χαμογελάμε ακόμη και αν κάτι δεν πάει καλά, να ζήσουμε 365 ημέρες, κάθε ημέρα με πάθος κάνοντάς την, την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας. Ας συλλογιστούμε ότι ακόμη και ο πόνος που μας δημιουργεί αποστροφή, είναι χρήσιμος, γιατί στην ουσία είναι μια προειδοποίηση ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι πρέπει να πάρουμε άμεσα μέτρα προστασίας.

Ας συμφωνήσουμε ότι αυτό που αλλάζει δεν είναι μόνο ο χρόνος. Όλα γύρω μας αλλάζουν. Το κάθε μορφής περιβάλλον αλλάζει, θεσμικά, οικονομικά, κοινωνικά, τεχνολογικά, φυσικά… και ότι η ικανότητα προσαρμογής μας στις διαφορετικές καθημερινά συνθήκες είναι όρος επιβίωσης. Αν δεν προσαρμοζόμαστε – αποτελεί φυσικό Νόμο – μας περιμένει η περιθωριοποίηση και η εξαφάνιση και ως κύρια όπλα άμυνας έχουμε την μάθηση και την εγρήγορση.

Ας συμφωνήσουμε ακόμη ως συνέχεια των παραπάνω ότι πράγματι υπάρχουν δυσκολίες προσαρμογής και εξωτερικά εμπόδια που μας δυσκολεύουν. Η αλήθεια όµως, η πραγµατικότητα, είναι ότι τα πιο σηµαντικά εµπόδια είναι µέσα µας. Ότι το πιο δύσκολο δεν είναι το πως θα προσαρμοστούμε σε ένα νέο περιβάλλον, σε μια νέα κατάσταση αλλά το πως θα απαλλαγούμε από μια άλλη που είναι βαθιά ριζωμένη στην ψυχή μας. Αντιστεκόμαστε στις αλλαγές γιατί το καθημερινό, το γνωστό, το οικείο μας δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, μας στερεί όμως το αγαθό της ελευθερίας. Γιατί όπως λέει μια σοφή ρήση δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο και να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Το φάρμακο της αποτελεσματικής προσαρμογής και της υπέρβασης των εσωτερικών μας εμποδίων το λένε «Απόφαση». Απόφαση να νικήσουμε τις αδυναμίες μας, τον εαυτό μας. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη, πιο λαμπρή νίκη, από το να νικήσουμε τις αδυναμίες μας.

Ας συμφωνήσουμε ότι τα πολυτιμότερα αγαθά με τα οποία μας προίκισε η φύση είναι το μυαλό μας (πνεύμα), η καρδιά μας (συναίσθημα) και το σώμα μας (ύλη). Ας τα φροντίζουµε κάθε ηµέρα µε αγάπη. Κανένας άλλος δεν µπορεί να το κάνει για λογαριασµό µας. Οι άνθρωποι αυτοκτονούμε κάθε ημέρα με την κακή διατροφή, την κακή αναπνοή, την έλλειψη άσκησης, τις μαύρες σκέψεις και τα μαύρα συναισθήματα. Ας κατανοήσουμε ότι η μόνη διαφορά από την αυτοκτονία με ένα πιστόλι είναι η… ταχύτητα της μεθόδου που επιλέγει κάποιος για να αφανιστεί.

Ας συλλογιστούμε με ψυχραιμία το επίκαιρο φαινόμενο της πανδημίας χωρίς το συναίσθημα του φόβου, του άγχους, της ανασφάλειας, της απογοήτευσης, που στην πραγματικότητα δεν είναι το αποτέλεσμα των προβλημάτων αλλά η αιτία τους. Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο, μια κατάσταση για την αντιμετώπιση της οποίας αυτό που μπορούμε να κάνουμε και πρέπει να κάνουμε, είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων. Απόσταση, Μάσκα, Πλύσιμο χεριών, Αποχή από την συμμετοχή σε συγκεντρώσεις προσώπων. Η ανθρωπότητα στα χρόνια που πέρασαν και σε εκείνα που θα έρθουν βίωσε και θα βιώσει φαινόμενα και καταστάσεις πιο άγριες και με χειρότερες συνέπειες. Πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν «πανδημίες» με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά, όπως ήταν ο Α’ και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο τρισχειρότερος στην Πατρίδα μας εμφύλιος και η διχόνοια που κουβαλάμε μέχρι σήμερα, η δικτατορία, η πτώχευση, η ασιατική και η ισπανική γρίπη, το AIDS και άλλα πολλά. Ο κόσμος όμως δεν σταμάτησε να ζει, να δημιουργεί, να αναπτύσσεται. Γιατί υπάρχει πάντα μια κατηγορία ανθρώπων που ονειρεύεται, εργάζεται, δημιουργεί, προοδεύει και μια άλλη που παραμένει σε αδράνεια, περιμένοντας να δει τι θα γίνει, μεμψιμοιρεί, γκρινιάζει, που τις φταίνε πάντα οι άλλοι και οι κάθε μορφής κοροναϊοί. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία θέλετε να ανήκετε. Αν επιλέξετε την πρώτη ελάτε στην Ευρωπαϊκή Πίστη με όποια ιδιότητα επιλέξετε ώς αποδέκτες της προ(σ)κλησης μας ή και με όλες.

10 Ας κλείσουμε με μια παραίνεση με την αγάπη που ξέρετε τόσα χρόνια και δικαιούστε. Συσπειρωθείτε στην Ευρωπαϊκή Πίστη και αφοσιωθείτε σ΄ αυτό που επιλέξατε. Θυμηθείτε όλοι την διδασκαλία μας επί 40 και πλέον χρόνια, που ορίζει ότι η Αγάπη δημιουργεί, ο Ενθουσιασμός πολλαπλασιάζει και η Αφοσίωση εξασφαλίζει δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Ότι όπου οι άνθρωποι λειτουργούν ως ομάδα, όπου υπάρχει πνεύμα ομάδας, το αποτέλεσμα δεν είναι άθροισμα είναι γινόμενο.

11 Περιμένουμε την δική σας συμβουλή/παραίνεση, για να γίνουμε καλύτερη Εταιρία, καλύτεροι άνθρωποι στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Με απέραντη αγάπη,
Για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Χρήστος Γεωργακόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος

 

Πηγή: nextdeal

 

@team Insurance Services,

Βορείων Προαστίων Αττικής,

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 2 & Καρδίτσης,

(Ισόγειο)

Αγ. Στέφανος, Τ.Κ.: 14565,

τηλ: 2109534060, fax: 2109577848,

email: andreoud@ateam.gr

 

 

@team Insurance Servises

Κυκλάδων - Θήρας,

Επαρχειακός Δρόμος Εμπορείου - Περίσσας,

Σαντορίνη, Τ.Κ. 84703,

τηλ1: +30 210 6215818,

fax: +30 210 9577848,

email: andreoug@ateam.gr

Για ανταγωνιστικές

Προσφορές Αυτοκινήτων

επικοινωνήστε

 

Συνεργασίες με:

 

 


?>