Στην online εποχή περνάει η αγορά του αυτοκινήτου
real estate menu left
real estate menu rightΣτην online εποχή περνάει η αγορά του αυτοκινήτου PDF Εκτύπωση E-mail

Πρόσφατο παράδειγμα, αυτό της Toyota, όπου στο πλαίσιο της εξέλιξης και της ικανοποίησης των πελατών της, δίνει τη δυνατότητα της online παραγγελίας ενός νέου αυτοκινήτου χωρίς φυσική επαφή.

Έτσι, υλοποίησε πρόσφατα με επιτυχία, μια σύγχρονη και εξατομικευμένη πλατφόρμα, για άμεση online παραγγελία του αυτοκινήτου που επιθυμεί να αγοράσει.

 


Η Τoyota έκανε δυνατή την επιλογή της άμεσης και εύκολης παραγγελίας online αυτοκινήτου, χωρίς καμία φυσική επαφή με το κατάστημα και με απόλυτη ασφάλεια. Ο πελάτης πλέον, αφού μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota, ακολουθώντας απλά βήματα, έχει την δυνατότητα να επιλέξει και να αγοράσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί. Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο 2018 στην ελληνική αγορά, με την πρώτη παρουσίαση οnline διαδικτυακής πώλησης 65 υβριδικών-ηλεκτρικών Toyota Yaris, της έκδοσης e-energy. Διαπιστώθηκε πως η θετική ανταπόκριση, αλλά και η διάθεση των καταναλωτών να επιλέξουν online το αυτοκίνητο τους, όπως και κάθε άλλο καταναλωτικό προϊόν, συνεχώς αυξάνεται, πόσο δε μάλλον σήμερα με τις νέες τάσεις και εξελίξεις λόγω του κορονοϊού.

Η νέα εφαρμογή «online κράτησης» είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο site της Toyota Ελλάς (www.toyota.gr), εύχρηστη και συμβατή με τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone, με απόλυτη ασφάλεια χωρίς περίπλοκες διαδικασίες.

Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται μέσα από τέσσερα (4) απλά βήματα:

1. Διαμόρφωση του αυτοκινήτου επιλογής με 100% παραμετροποίηση, με τη δυνατότητα επιλογής μοντέλου, έκδοσης, χρώματος και αξεσουάρ

2. Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων, το ποσό της προκαταβολής και της επιλογής του επίσημου αντιπρόσωπου από τον οποίο θα γίνει η παραλαβή του αυτοκινήτου

3. Επιβεβαίωση για την ορθότητα των προσωπικών στοιχείων

4. Πληρωμή προκαταβολής με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα εκτύπωσης παραγγελίας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος του Δικτύου της Toyota Ελλάς, αναλαμβάνει τη διευθέτηση της παραγγελίας και της ενημέρωσης του πελάτη για την άφιξη του μοντέλου της επιλογής του, όταν αυτό θα είναι έτοιμο προς παράδοση από το κατάστημα.

Μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προωθητικό πρόγραμμα είναι σε ισχύ κατά την περίοδο της κράτησης. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής όλου του ποσού προκαταβολής.


 

Πηγή: nextdeal.gr

 

 

@team Insurance Services,

Βορείων Προαστίων Αττικής,

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 2 & Καρδίτσης,

(Ισόγειο)

Αγ. Στέφανος, Τ.Κ.: 14565,

τηλ: 2109534060, fax: 2109577848,

email: andreoud@ateam.gr

@team Insurance Servises

Κυκλάδων,

Φηρά-Κοντοχώρι,

Σαντορίνη, Τ.Κ. 84700,

τηλ1: 2106215818, τελ2: 2286021468,

fax: 2109577848,

email: andreoug@ateam.gr

Για ανταγωνιστικές

Προσφορές Αυτοκινήτων

επικοινωνήστε


?>